VIP LOGIN       Mijn mandje (0)       NL / FR
 

Fischer Vacuum 3D scan


Be part of the revolution: Fischer Vacuum 3D Foot Scan!

 

Wij zijn heel fier dat we u exclusief voor België de 3D Foot Scan van Fischer kunnen aanbieden. Gedaan met pijnlijke voeten!
Door middel van een gedetailleerde 3D voet scan kunnen we exact bepalen welke skischoen het meest geschikt is voor jouw voet.
Laat niets aan het toeval over en vind bij ons het schoentje dat past!

Hieronder kan u een video bekijken van het hele FISCHER VACUUM proces. Ook worden de verschillende stappen nog eens haarfijn uitgelegd met behulp van foto's.

Fischer VACUUM staat voor maximale personalisatie en efficiëntie. Het samengaan van drie toptechnologieën brengt de lat in het bootfitten naar een nieuwe hoogte en is uniek in het bekomen van de perfecte pasvorm.

 

3D FOOT SCAN

Om een volledig persoonlijke aanpak te verzekeren bij het bepalen van de juiste skischoen, wordt er een exacte 3D scan van de voeten gemaakt. Dit houdt in dat niet enkel de lengte en breedte, maar tevens de gehele vorm van de voet wordt bepaald. Aan de hand van deze scan analyse worden enkele geschikte modellen van skischoenen geselecteerd. In de ‘Virtual Try-on’ modus wordt de skischoen over de scan geplaatst. Ieder mogelijk drukpunt wordt hierdoor zichtbaar en nauwkeurig bepaald. Indien een aanpassing aan de schoen nodig zou zijn, maken we in een volgende stap gebruik van één van de volgende technologieën: VACUUM ZONE FIT of VACUUM FILL FIT.

 

VACUUM ZONE FIT

VACUUM ZONE FIT biedt de mogelijkheid om de buitenschaal exact aan te passen aan de individuele anatomie van uw voet –  op precies die plaatsen waar het nodig is. Om te beginnen worden de drukpunten die door de 3D scan worden weergegeven en geanalyseerd, bepaalt op de buitenschaal van de skischoen. Tijdens het aanpassingsproces worden siliconen pads op de schaal geplaatst en Heating Pads geactiveerd. Hierdoor bekomen we een gedeeltelijke aanpassing van de buitenschaal aan de vorm van uw voet en dus de best mogelijke pasvorm.

VACUUM FULL FIT

VACUUM FULL FIT maakt een complete aanpassing van de buitenschaal mogelijk door VACUUM 2Zone en zorgt voor een maximale personalisatie en optimale pasvorm. Tijdens het FISCHER VACUUM FULL FIT proces wordt de buitenschaal opgewarmd tot 80°C alvorens je in de skischoen stapt. De Cooling en Compression Pads worden aangebracht en de skihouding van de skiër wordt gefixeerd. Vervolgens wordt er samengeperste lucht gebruikt om de complete skischoen te vervormen en aan te passen aan de voet. Wanneer de schoen is afgekoeld, behoudt deze zijn nieuwe vorm.

 

Bericht gepubliceerd op
14/12/2017 - 11:00

Terug naar het overzicht